Meld je gratis aan

RitaWi

Niveau:beginner
Lid sinds: 21-06-2013

510

FOTO'S

 
Reacties: 6573
Favorieten: 86
Bekeken: 35568
Stemmen: 1475
 
Vanaf 27 januari 2016 ben ik in het bezit van een nieuwe fotocamera, nl. de Panasonic Lumix DMC-FZ1000. Daarvoor was mijn belangrijkste fotocamera de SONY Cybershot DSC-HX1. Mijn voorkeur gaat uit naar het fotograferen van mijn eigen huisdieren, waaronder diverse kromsnavels en 2 langharige Chih... Lees meer
  • Konica Minolta DiMAGE A1
  • Samsung S85
  • Samsung WB550
  • Sony Cyber-shot DSC-HX1
  • Panasonic Lumix DMC-FZ1000
  • Apple iPhone 6S
n.v.t.
n.v.t.

RitaWi

Niveau:beginner
Lid sinds: 21-06-2013

Interacties Vicky & Lisa met Lulu & Bram. (7)

Interacties tussen mijn Chihuahua's Vicky & haar dochter Lisa en mijn katten Lulu & haar broer Bram (geboren 20-9-2014).

Mijn eigen kromsnavels (294)

In dit album staan foto's van mijn eigen kromsnavels: Dubbele Geelkop Amazone Beertje (pop), Witkuifkaketoe Maxi (pop), Congo Grijze Roodstaart papegaai Alex (man), Jendayaparkiet Jopie (man), Groenwangparkiet, cinamon mutatie Kiwi (pop), Forpus Coelestis, blauwe mutatie Sky (man), mijn vele valkparkieten waarvan Chico (wildkleur, man) de oudste is en de vader van de meesten.

Mijn half-langharige Chihuahua's Vicky & Lisa. (23)

Mijn langharige Chihuahua's Vicky (bruin) & haar dochter Lisa (blue-merle). Het zijn schatjes. Ze zijn dol op elkaar en op mij en ik ben dol op hen.

Interacties Vicky & Lisa met mijn kromsnavels. (11)

Interacties tussen mijn langharige Chihushua's Vicky (bruin) & haar dochter Lisa (Blue-merel) met mijn kromsnavels.

Interacties Lulu & Bram met mijn kromsnavels. (4)

Voorheen had ik 3 katten, Thijs, Trijntje & King. Helaas is mijn lieve rode kater Thijs op 12 november 2012 overleden. Hij is 17 jaar geworden. Mijn Witkuifkaketoe Maxi verzorgde altijd heel graag de vacht van Thijs als hij op de bank lag. Dat deed ze heel secuur en zorgzaam en Thijs was een goedzak die alles wel best vond. Ook mijn lieve dove witte kater King is inmiddels overleden. Op 25 februari 2013 trof ik hem dood in de gang aan. King was nog net geen 9 jaar oud. Hij was geboren op 30 april 2004. Maar King had allerlei medische problemen, zoals de hartafwijking HCM, "Dry eyes syndrom" en nierfalen. Hij kreeg allerlei medicatie en speciaal dieetvoer. Mijn Schidpadpoesje Trijntje heb ik op 24 januari 2014 moeten laten inslapen. Ze had een tumor in haar neusbrug waardoor het weefsel daar werd weggevreten en ze kreeg steeds meer moeite met ademhalen. Ze was ook al sterk vermagerd. Die ochtend vond ik haar liggend in de gang terwijl ze een ernstige benauedheidsaanval had. Trijntje was geboren op 1 september 2000. Schildpadpoesje Trijntje was een pittige tante maar voor mij heel erg lief.

Interacties vorige katten met mijn kromsnavels. (1)

Interacties van mijn vorige katten Thijs, Trijntje en King met mijn kromsnavels.